Terug naar overzicht

In OthoMatic is de mogelijkheid gemaakt om een aangetekende e-mail te versturen. Hiervoor is Praclox een samenwerking aangegaan met Aangetekend Mailen.

 

Met de dienst Aangetekend Mailen kunt u op een eenvoudige manier zekerheid krijgen over de aflevering van berichten naar uw relaties. Een e-mail wordt daarbij verstuurd via Aangetekend Mailen. De ontvanger krijgt een e-mail met de melding dat een bericht klaarstaat, met daarbij een link om deze te ontvangen. Na het aanklikken van de link wordt het daadwerkelijke bericht ontvangen. Doordat het aanklikken van de link geregistreerd wordt heeft de verzender zekerheid dat het bericht ook afgeleverd is. De privacygevoelige communicatie in de incassomarkt wordt hiermee naar een hoger, veiliger niveau getild.

Zoals de meeste toevoegingen aan OthoMatic is dit zonder verdere modulekosten beschikbaar voor de gebruikers. U heeft alleen een account bij Aangetekend Mailen nodig. Het is al enige maanden in gebruik bij een aantal klanten, tot volle tevredenheid. Uiteraard kunnen we dit bij onze maatwerkklanten ook in de software bouwen.

AangetekendMailen

De organisatie Aangetekend B.V. is met haar innovatieve diensten uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie. Met een breed scala aan klanten in zowel de MKB als Corporate branche. In samenwerking met toonaangevende partners in binnen en buitenland brengt zij sinds 2011 de diensten Aangetekend Bellen en Aangetekend Mailen op de markt.