Terug naar overzicht

U heeft wellicht vernomen dat de SNG binnenkort stopt met het aanbieden van SendSecure voor het veilig uitwisselen van bestanden met uw collega-deurwaarders en opdrachtgevers. Wij hebben voor u gezocht naar een alternatief en deze gevonden bij een van onze IT-partners: ICT Concept. 

ICT Concept biedt hiervoor de Enterprise Drive. Deze dienst stelt u in staat om veilig bestanden uit te wisselen met uw vakgenoten en cliënten én kan integreren met OthoMatic/Otho en Outlook voor een veilige bestandsverzending. Qua functionaliteit is Enterprise Drive te vergelijken met applicaties als Dropbox, maar dan met de zekerheid dat data versleuteld in een Nederlands datacenter verblijft en alle data beheersbaar en versleuteld verstuurd wordt. Daarmee biedt het niet alleen een alternatief voor SendSecure, maar ook voor bijvoorbeeld FTP-bestandsoverdracht of onbeveiligde e-mail. De tarieven van Enterprise Drive zijn vergelijkbaar met SendSecure en deze oplossing heeft zichzelf inmiddels in de praktijk in combinatie met OthoMatic/Otho bewezen.

SendSecure werd als dienstverlening door de SNG vooral afgenomen door deurwaarders. Enterprise Drive is bijzonder geschikt voor het uitwisselen van bestanden met alle partijen, op een veilige en eenvoudige manier.

Wilt u hier meer over weten? Mail naar sales@ict-concept.nl onder vermelding van “SendSecure”. Dan helpen de adviseurs van ICT Concept u graag verder.