Terug naar overzicht

Het CJIB heeft aangegeven dat de contractbedragen geïndexeerd gaan worden voor zaken die op of na 1 juni 2024 worden aangeleverd.

Veel kantoren hebben de tarieven inmiddels ingericht via de Tabel basisvergoeding op basis van de datum waarop het dossier is ingevoerd. Of dit bij u het geval is, is te zien in de Tabel basisvergoeding welke bereikbaar is via Management > Afrekenen en declareren. Binnen de Tabel basisvergoeding zouden tenminste 2 regels te zien moeten zijn zoals ‘CJIB standaard’ en ‘CJIB speciale vordering’. Wanneer u één van dergelijke regels selecteert kunt u met Enter de verschillende invoerdata beheren. Hier kan een regel toegevoegd worden voor dossiers met ingangsdatum vanaf 1 juni 2024. Geef als hoofdsom een maximale waarde op (999999999.99) en vul het bijbehorende tarief exclusief btw in (45.64 standaard en 173.13 voor speciale vorderingen). Voer dit dus uit voor beide regels.

 CJIB_20240601_tarief.jpeg

Maken de tarieven nog geen gebruik van deze flexibele opzet en is dat wel gewenst? Neem dan contact met ons op voor hulp bij het inrichten.