Terug naar overzicht

Praclox organiseert wederom cursussen voor de inrichting en het gebruik van de workflow.

Er staan twee cursussen op stapel:

  1. Basiscursus workflow. Deze cursus is reeds vaker gegeven en behandelt het opzetten van een workflow voor diegenen die hier onbekend mee zijn. Te behandelen onderwerpen zijn o.a.: hoe worden stappen gedefinieerd, onder welke voorwaarden wordt een stap uitgevoerd, wat doet de workflow indien een stap niet kan worden uitgevoerd, welke parameters zijn van toepassing?
  2. Verdiepingscursus workflow. Deze cursus is bedoeld als een uitbreiding van de kennis. In de cursus zullen we gezamenlijk een uitgebreide workflow opstellen met gebruik van meerdere parameters, meerdere substappen, het springen naar een andere tak in dezelfde workflow, het springen naar een andere workflow, het terugkeren naar de oorspronkelijke workflow, etc. 

De cursussen worden gegeven op ons kantoor in Gorinchem en duren van 09:30 tot 16:30 uur. Koffie, thee, versnaperingen en een lunch zijn inbegrepen. De deelnamekosten bedragen € 400 per persoon. 

Om zoveel mogelijk deelnemers de gelegenheid te bieden om deel te nemen verzoeken we u de namen van mogelijke deelnemers per cursus aan ons door te geven. Vervolgens zullen we met die deelnemers een geschikte dag vinden waarop (vrijwel) iedereen beschikbaar is.