Terug naar overzicht

De KBvG heeft op 6 november een schrijven aan de leden gestuurd dat er een definitieve versie is van het Informatieformulier bij dagvaarding natuurlijke personen.

Wij hebben dit van enkele klanten doorgestuurd gekregen en bestudeerd.

Dit formulier betekent heel veel handwerk bij het aanmaken van een dagvaarding. Er zijn vele vragen te beantwoorden, waar niet eenvoudig een automatische oplossing voor is binnen OthoMatic. Ook moeten soms enige bijlagen toegevoegd worden. 

Momenteel zijn we hard bezig om nog in de nieuwe release enkele aanpassingen te maken om een deel van de handelingen te kunnen automatiseren. Gezien de korte tijdslijnen (de release was eigenlijk al definitief) en enige onzekerheid of dit formulier in de komende maanden nog gaat wijzigen, is het niet mogelijk om meteen een 100% dekkende oplossing te bieden. Maar we proberen om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Uiterlijk in maart 2020 zullen we met een aantal klanten overleggen over verdere aanpassingen en een definitieve oplossing. We zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen tegen die tijd. Bij de komende releasevergadering op 6 december zullen we hier ook met u over spreken.