Terug naar overzicht

Nu de overheid de coronamaatregelen heeft versoepeld kunnen de maandelijkse inloopdagen van Praclox weer van start gaan.

Deze vinden traditiegetrouw plaats op de laatste vrijdag van de maand. Op vrijdag 25 maart bent u weer welkom om onder begeleiding van de aanwezige Praclox-medewerkers aan de inrichting van uw eigen systeem te werken.

Zoals voorheen is het devies 'zelfwerkzaamheid met assistentie'. Het is dus niet zo dat we de hele dag naast u zitten om samen alles in te richten, daarvoor kunt u een medewerker van Praclox vragen om op uw kantoor langs te komen. We zijn wel de hele dag beschikbaar om vragen te beantwoorden zodat u op weg geholpen wordt.

Vanwege de grote belangstelling vragen we u om vooraf te reserveren via info@praclox.nl. Per kantoor zijn maximaal twee medewerkers welkom. Om zoveel mogelijk kantoren te kunnen helpen is één persoon per kantoor nog mooier. Is een inloopdag volgeboekt, dan kunnen we u op de reservelijst zetten (voor als iemand annuleert) of vragen of de volgende inloopdag een optie is.