Terug naar overzicht

Komende vrijdag (20 september) staat een bedrijfsuitje van Praclox op de agenda. Dit betekent dat we iets eerder het kantoor verlaten, vanaf 15:00 uur zal Praclox slecht bereikbaar zijn.

Uiteraard laten we u bij nood niet vallen, er wordt doorgeschakeld naar een mobiele telefoon indien er niemand regulier beschikbaar is.

 

Vrijdag 27 september is het weer de laatste vrijdag van de maand. Dit betekent een OthoMatic-inloopdag! U bent welkom om vanuit ons kantoor in te loggen in uw eigen systeem en te werken aan documenten, workflows of andere inrichting. Er zijn dan Praclox-medewerkers beschikbaar om u bij te staan. En u kunt aanschuiven bij de gezellige lunch!

 

Op de recente OthoMatic-releasevergadering is besproken dat de vrijdag niet voor iedereen goed uitkomt. In oktober gaan we daarom als proef de OthoMatic-inloopdag verplaatsen naar de laatste woensdag van de maand. Dat wordt dan woensdag 30 oktober. Vanaf november laten we u weer weten of het op woensdag of vrijdag gaat plaatsvinden.

 

Voor beide inloopdagen geldt dat we u vragen om u van tevoren aan te melden via info@praclox.nl. Het gebeurt de laatste tijd weinig, maar mocht het vol raken, dan zullen we u verzoeken om maximaal 1 persoon per kantoor te sturen.