Terug naar overzicht

Na meer dan 20 jaar trouwe dienst is de tijd gekomen dat het vertrouwde logo van Praclox plaats maakt voor een frisse vervanger. Vol trots presenteren wij u daarom de nieuwe huisstijl van Praclox.

Dit is het logo:

Naam logo

De letters zijn geheel opgebouwd uit delen van enen en nullen (streepjes en cirkels), verwijzend naar onze werkzaamheden als IT-bedrijf. En die gekleurde ‘roos’ zult u vaker tegen gaan komen. Het verwijst aan de ene kant naar onze geschiedenis, want de naam Praclox is een samenvoeging van twee bedrijven Practis en Loxley, waarbij de laatste voortkomt uit Robin Hood uit het stadje Loxley. En wat zou Robin Hood zijn zonder zijn pijl en boog en een roos om op te schieten? Aan de andere kant verwijst het naar de aanpak van Praclox: recht op het doel af zoeken naar oplossingen. To the point, zogezegd.

Waar gaat u deze nieuwe huisstijl allemaal zien? In onze nieuwsbrieven, op het hoofdmenu van OthoMatic en uiteraard op onze website.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zien uit naar een lang gebruik van deze nieuwe huisstijl. Want continuïteit hoort bij ons. Heeft u feedback? Dan horen we dat graag.

Met vriendelijke groeten,

 

Het team van Praclox