Terug naar overzicht

Afgelopen weekend zijn door onze overheid de maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus verder aangescherpt. In aansluiting hierop gaat Praclox over tot het beperken van de interactie tussen medewerkers en klanten.

Dit betekent ten eerste dat vrijwel alle medewerkers vanaf maandag 16 maart vanuit huis zullen werken. De infrastructuur van Praclox is zodanig ingericht, dat dit zonder problemen mogelijk is. Hierdoor zult u niet veel merken van deze ingreep. Hooguit is de kwaliteit van telefoongesprekken iets minder door het gebruik van andere microfoons, of hoort u wat kinderen in de achtergrond. Voor klanten waarbij het inloggen met een fysiek controlemiddel (dongel o.i.d.) verloopt zullen wij een oplossing vinden, aangezien deze veelal op kantoor achter slot en grendel bewaard worden.

Ten tweede zullen wij ook geen bezoeken op locatie afleggen. Van deze ingreep zullen de betrokken klanten uiteraard wel iets merken. Mocht een bezoek van een Praclox-medewerker urgent zijn, dan zal van tevoren hierover intern overleg gevoerd worden bij Praclox.

Wij hopen en verwachten dat u begrip heeft voor deze maatregelen. Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen.