Werken bij Praclox betekent een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Om het een naam te geven noemen we het 'programmeur', maar dit dekt de lading niet geheel. Een programmeur bij Praclox praat met de klant, bepaalt samen met de klant wat de wens precies is, bepaalt de oplossing, programmeert deze oplossing, test, beschrijft en levert uit. En is daarbij verantwoordelijk van begin tot eind.

Wat heb je daarvoor nodig?

Eenvoudig: een goed stel hersens en de juiste instelling. Programmeren in de databaseomgeving die Praclox gebruikt (Appx) kunnen we je leren wanneer je affiniteit hebt met computers en gevoel voor logica. Kennis van de deurwaardersbranche kunnen we je ook bijbrengen. Wat je zelf al moet meenemen is een professionele en servicegerichte instelling, intelligentie (HBO-denkniveau) en verantwoordelijkheidsgevoel.

Ervaring vereist?

Ervaring is natuurlijk mooi meegenomen. De combinatie van een Appx-programmeur met ervaring in de deurwaardersbranche is echter zeer schaars. Wat we graag zien is ervaring met programmeren in een databaseomgeving. Dat kan variëren van jarenlange ervaring in een professionele omgeving tot het thuis stoeien aan de hand van de Dummy's guide to MySQL. In het algemeen: denk je ons te kunnen overtuigen dat je kunt programmeren in databases, dan horen we je graag aan.
Kan je (nog) niet programmeren maar heb je ervaring in een deurwaarderskantoor en affiniteit met computers, ook dan praten we graag met je.

Wat bieden we?

Een leuke en interessante baan in een zeer prettige en ontspannen omgeving. We kennen nauwelijks hiërarchie en staan er als team voor om onze klanten tevreden te houden. Daarbij stellen we de mensen voorop. Zo lunchen we gezamenlijk en eindigen op vrijdagmiddag in een gezellige kroeg. Daarnaast hebben we af en toe uitstapjes (ja, ook het bowlen en paintballen hebben we al eens gedaan), die soms ook wel eens wat groter kunnen zijn (wintersport). 
Het beste wat Praclox omschrijft is wel een recente uitspraak van een nieuwe werknemer: "Ik kan hier gewoon mezelf zijn". 
En over de financiën worden we het ook wel eens.

Deeltijd?

Deeltijd heeft niet onze voorkeur maar is wel mogelijk.

Zoeken we ook mensen?

Momenteel zijn we niet actief op zoek naar uitbreiding. Maar dat wil niet zeggen dat we geen interesse hebben, bij goede kandidaten kunnen we altijd kijken of er ruimte is. Spreekt bovenstaande tekst je aan en denk je dat we echt niet zonder je kunnen, dan horen we graag van je. Het traject daarna bepalen we al naar gelang de omstandigheden. 
Als onderdeel van een sollicitatie kan je gevraagd worden om een computer-gebaseerde capaciteitentest te doen. Ook vragen we om een VOG (Verklaring omtrent gedrag) die je via de gemeente kan regelen wanneer het zover komt.