OthoMatic is vanaf de start al zeer compleet. Er zijn weinig optionele modules die binnen het pakket geactiveerd hoeven te worden. De meest gebruikte hiervan is de CJIB-module, voor uitwisseling en rapportage met het CJIB. Daarnaast is er een optionele module voor 'bulkbellen'. Hierbij kunnen dossiers vanuit OthoMatic geïmporteerd worden in een belcampagne, waarna een groep medewerkers in hoog tempo de debiteuren in deze campagne kunnen bellen en de resultaten registreren.

Daarnaast levert Praclox een uitgebreide set van online mogelijkheden onder de verzamelnaam OthoOnline. Dit bevat de volgende onderdelen:

OthoOnline schermen

Alle onderdelen worden in uw huisstijl ingericht. Daarnaast kunt u met vele parameters het gedrag beïnvloeden, zowel op systeemniveau als per relatie. De sites zijn uiteraard met moderne technieken beveiligd en alle acties worden gelogd. Ook wordt de beveiliging gecontroleerd bij de penetratietest die Praclox periodiek op het eigen netwerk laat uitvoeren. 

OthoOnline wordt continu doorontwikkeld op basis van wensen van de gebruikers, de functionaliteiten nemen nog gestaag toe!

 


Heeft u een vraag?

Erik helpt u graag verder.

erik@praclox.nl

088 - 205 33 14  of   06 - 1659 4998